Information om höstens fönsterbyte

Kära boende,

Här får ni lite viktig information angående den kommande renoveringen av alla fönster och balkongdörrar i huset, som informerades och beslutades om på årsstämman 2016-06-08.

Denna bifogade information från entreprenören (klicka här) är samma som vi tidigare har publicerat i entréerna. Vänligen läs all information så att ni är väl informerade.

Eftersom att Fog & Fönster kommer att ha totalansvar över arbetsmiljö för fastigheten under fönsterbytet så kan de beordra stopp för andra hantverkare. Så om ni har några egna renoveringar på gång, informera era hantverkare om detta så att de kan planera sin tid på bästa sätt.

Tillträde till din lägenhet kommer att behövas!

Arbetet planeras att påbörja den 7 oktober, och kommer fortsätta under några månader framöver.

Platschef och arbetsledare kommer finnas tillgängliga för frågor under hela arbetets gång kl. 07:00-17:00. Om ni har några frågor innan arbetet sätter igång, tveka inte att höra av er till styrelsen@morbylund.se eller lämna ett brev i brevlådan vid port 13.

Vi hoppas självklart att renoveringsarbetet kommer gå så smidigt som möjligt för alla vi som bor här i huset och att resultatet kommer att glädja oss i många år framöver.

Vänliga hälsningar
Styrelsen