Viktigt meddelande från valberedningen

Vi har fått förtroendet att hitta kandidater till föreningens styrelse. Det är alltid årsmötet som bestämmer vilka som sitter i styrelsen och årsmötet består av dig som medlem! Valberedningen lägger fram ett förslag på styrelsekandidater som är intresserade att delta.

Nu är vi på jakt efter föreningens bästa styrelseförmågor. Du ska vilja bidra med bra idéer och kunna ta genomtänka beslut för föreningens bästa. Ett styrelseuppdrag är minst ett år långt och innebär minst 10 möten per år. Som del av styrelsen har du stort ansvar, får styrelsearvode och får påverka stora beslut. Eftersom vi har 192st bostadslägenheter är det många beslut som behöver koordineras för att förbättra vår miljö.

Vill du vara med? Skicka ett mejl och berätta vad du vill bidra med och om varför du vill vara förtroendevald i föreningens styrelse.  Vi vill ha din ansökan senast den 9:e juni 2015. Har du ingen egen e-post kan du meddela ditt intresse genom att lägga dina kontaktuppgifter i brevlådan hos någon av oss i valberedningen.

Kontaktuppgifter till valberedningen:

Sören Linder, Mörbylund 11
soren.linder@stockholmstag.se