Nyheter

Sopsortering

Hej alla boende! Bostadsrättsföreningen har gått med i Danderyds kommuns sopsorterings  projekt. Alla som bor i huset får nu möjlighet att sortera matavfall.  Boende som vill sortera matavfall kommer få ett s.k. startpaket innehållande  matavfallpåsar och hållare till påsarna. När matavfallspåsarna är fulla ska dessa  kastas i de nya bruna kärlen vid sidan av de befintliga papperskärlen på sidan av  huset. Styrelsen kommer dela ut startpaket till dem som vill sopsortera. Boende som  vill sopsortera ska anmäla sig per mail: styrelsen@morbylund.se. Grovsopor Styrelsen vill även påminna boende om att det inte är tillåtet att kasta möbler,  däck och dylikt i grovsoprummet.   

Läs mer »

Nytt passersystem – nyckelkvittens!

Vi har bytt passersystem och installerat automatiska dörröppnare. Till passersystemet kommer varje lägenhet få 3 passerbrickor. Dessa kommer fungera istället för kod samt ersätta den gamla tvättstugebrickan.

Läs mer »

Tack för en trevlig stämma

Styrelsen vill härmed tacka för en trevlig stämma och för oss som sitter kvar, även det fortsatta förtroendet. Vi vill också välkomna vår nya ledamot,

Läs mer »

Rensning av Cykelförråden

Den 20 juni kommer vi att låta utföra en rensning av cykelförråden och av cykelparkeringen utomhus. Alla cyklar som inte vid denna tidpunkt inte är uppmärkta

Läs mer »

Trivselregler

Styrelsen har beslutat om nya trivselregler som vi önskar att alla i föreningen tar del av.

Läs mer »

Upprustning av entréportar

Föreningen planerar just nu en upprustning av enréportarna 11,13 och 15. Bland annat har vi tänkt måla om dem, och förse dem med nya elektroniska lås.

Läs mer »